En webbshop som når ut till mina kunder!

Hej och god eftermiddag alla trevliga följare som jag har på den här bloggen! Den här eftermiddagen inleder jag genom att skriva ett inlägg som ska handla om min hälsokostbutik, och vad det har inneburit för mitt företag, inte minst ekonomiskt, sedan jag fick hjälp med att öppna upp min webbshop. När jag sökte efter ett företag som skulle ha kompetensen till att hjälpa mig att skapa och öppna min webbshop i Borås, så fick jag höra talas om ett företag som heter Adsearch. Det är en väninna till mig som även hon driver ett företag som talade om att hon fått hjälp av Adsearch, så hon rekommenderade mig att ta kontakt med dem. 

 

Jag har fortfarande mycket försäljning i butiken som jag har haft i flera år. Men med dagens utveckling när det gäller smarta telefoner, datorer och surfplattor, så är det fler och fler människor som föredrar att handla på internet. Även om jag närmar mig 60, så tycker jag att det är viktigt att försöka följa med i utvecklingen, men också att lyssna på vad det är mina kunder vill ha. Det de har velat ha det är en webbshop, så därför har jag startat en. Det har blivit en win-win situation, eftersom jag har ökat min försäljning jättemycket, och också det här att jag nu har fått kunder i hela Sverige. Människor kan alltså få köpa mina hälsokostpreparat utan att behöva besöka den fysiska butiken. Det är många egna företagare som kommer in på min blogg, och er skulle jag vilja uppmana att också höra av er till Adsearch. Se till att ni får hjälp med er webbshop i Borås eller Göteborg, ni också! Ska man starta en sådan här webbshop i Borås eller Göteborg ska man ta hjälp av proffsen!