Pj´s Bil & Alltjänst

God dag alla mina kära läsare, och välkomna att ta del av sådant som rör vår privatekonomi. I den här bloggen ger jag er riktigt smarta tips på hur ni kan spara pengar. Det är många som har undrat hur jag kan ha en så snygg trädgård, och alldeles för bara ett par dagar sedan så klippte jag häckarna som går runt om min trädgård. Ändå har jag inte köpt mig en enda trädgårdsmaskin! Hur går denna ekvation ihop? Jag har vänt mig till ett företag inom maskinuthyrning i Vansbro som heter Pj´s Bil & Alltjänst. 

 

 Varje dag ger jag er läsare ett nytt tips på hur man kan spara pengar, och idag är tipset att ni ska vända er till det här företaget ni också, för då blir det pengar över till att göra roliga saker för. Jag och min fru hade lätt fått betala några tusenlappar om vi skulle köpt en bra vertikalskärare. Nu hyrde vi en för endast några hundralappar, och för pengarna som blir över ska vi åka på en resa till Frederikshamn i Danmark. Pj´s Bil & Alltjänst hyr alltså ut maskiner för flera olika ändamål, men en stor kundgrupp är de människor som vill hyra olika trädgårdsmaskiner. Jag tycker att hela det här företagets idé med maskinuthyrning i Vansbro med omnejd ligger helt rätt i tiden. Det är ett slöseri med resurser tycker jag, att köpa maskiner som ytterst sällan används, de kommer förmodligen bara stå i en redskapsbod och ta plats. Nu när det går att hyra dessa maskiner istället, så kommer de att komma till användning och bli till nytta för riktigt många människor. Det här är verkligen smart, inte minst för ens egen privatekonomi! Så vänd er dit och hyr maskiner, istället för att köpa dem och sålla er till skaran av vinnare.