Joakims Mynt & Sedlar

Det finns en mynthandlare i Halmstad, Jönköping och Karlstad som heter Joakims Mynt & Sedlar. Jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg i bloggen om det här idag, för jag har förstått att det är många som har det lite svårt med sin ekonomi och därför behöver sälja sådant som ändå bara ligger och skräpar i någon byrålåda därhemma. Jag har själv blivit räddad några gånger när det inte har funnits några pengar kvar på mitt konto. Tyvärr ser jag hur en del människor tar snabba SMS-lån till rena rama ockerräntorna, när de hamnat i en liten ekonomisk knipa. Många får svårt att betala igen de futtiga hundralappar de lånat, som sedan ska betalas tillbaka med räntor på ibland flera hundra procent! 

 

Då är det betydligt bättre att se efter om man kanske har någonting som de vill köpa på Joakims Mynt & Sedlar. Denna mynthandlare i Halmstad med flera orter, är intresserade av att köpa svenska och utländska mynt och sedlar. Annat som är av intresse är guld, tandguld, silverföremål, klockor och fickur. De vet vad olika saker är värda eftersom de som jobbar hos Joakims Mynt & Sedlar har arbetat med det här i över 10 år. Jag fick aldrig någon känsla av att de saker jag sålde där blev värderade för lågt, nej jag fick nog faktiskt precis det som sakerna var värda! Jag är så glad över att jag har kunnat ordna lite pengar på det här sättet, istället för att behöva låna. Visst kan det var tråkigt att behöva sälja någon sak som man kanske fäst sig vid, men om jag måste välja mellan att betala hyran och ha mat på bordet eller att svälta och bli vräkt, då är ju svaret givet. Nämligen att jag väljer att sälja sådant som är av värde, till Joakims Mynt & Sedlar.